ZENE-BONA TÁBOR GYEREKNEK 2015

Ha szereted a zenét, a ritmust, és van kedved csapatban játszani, akkor itt a helyed. Ha van hangszered hozhatod, ha nincs, nem baj, tőlünk kapsz. Ha nem tudsz zenélni, az sem baj, itt megtapasztalhatod milyen egyszerű lesz. Ha van ritmusérzéked, vagy tudsz már valamilyen hangszeren, akkor is itt a helyed, hiszen itt még jobban belekóstolhatsz a zeneiség világába, megismerheted, hogy hogyan lehet csapatban játszani. A zongora, a gitár, a dob, a szájharmonika, a hegedű, a csörgő, és még sok-sok hangszer, amit megismerhetsz nálunk. Megismered a zeneszerzés fortélyait, a csapatjátékot, és megismerheted az örömzenélést is.
Zenei táborunkban gyerekek zenei képességük fejlesztését végezzük, kis csoportban, mozgással egybekötve, hétfőtől péntekig 7.30-tól délután 16.30-ig. A tábor idején biztosított a napi háromszori étkezés.
A tábor a Dunántúli Napló székházában Pécs Engel J. u. 8. zárt, éjjel nappali biztonsági szolgálattal ellátott helyen van.  A táborban készült képeket, videókat, zenei műveket a tábor végén DVD-n megkapjátok.
A tábort zenetanárok, és zenészek vezetik.

Szakmai vezető: Kiss Zoltán

Foglalkozása: tanár

Tapasztalatai: Közel húsz esztendeje foglalkozik zenéléssel. A Liszt Ferenc Zeneiskolában és a Gyárvárosi Szieberth Róbert Általános Iskola ének tagozatán kezdte zenei tanulmányait. Fő hangszere a trombita, de emellett több mint tíz hangszeren játszik alapszinten. Pályafutása során számos zenekarban, kamaraegyüttesben játszott, több énekkarban, kamarakórusban énekelt. Három kamara énekkari CD-n szerepel énekesként. Vezetett énekkart, zenekart, kamaraegyüttest. Tanári munkája révén napi szinten foglalkozik gyermekekkel.

 

Foglakozás:

A foglalkozások a gyerekek igényeihez alkalmazkodik. A zenei foglalkozások után, a mozgásra is fordítunk időt (ép testben ép lélek). A székházban lehetőség van pingpongozni, tollasozni, focizni, egy kispályás füves focipályán, valamint külön konditerem biztosítja a további aktív kikapcsolódás lehetőségét. A tényleges foglakozások 08.00-16.00-ig tartanak kis csoportban max. 10 fővel.

 

Étkezés:

A tábor idején biztosított a napi háromszori étkezés. Az ebédet a Fekete Lovag étkeztető cég biztosítja, Ha valaki további ételt szeretne hozni, azt el lehet helyezni a hűtőben, valamint ital automata a helyszínen rendelkezésre áll. Az egy heti tábor hétfőtől péntekig tart, napi háromszori étkezéssel, ebéd, plusz, svédasztalos reggeli és uzsonna.

(Forrás, eredeti megjelenés)