Zenés sajtkukac tábor – Bilimbo tábor 2015

Zenés sajtkukac tábor – Bilimbo tábor 2015

Bilimbo Óbuda, a III. kerület csendes zsákutcájában 2009 óta, immár 6 éve töretlen szeretettel várja a kicsiket családias környezetben, saját játszótérrel, minőségi fejlesztő játékokkal és színvonalas tematikus programokkal.
2015 nyarán is várjuk a gyerekeket bölcsis, ovis és kisiskolás táborainkra, 2-től 8 éves korig.
Kis létszámú, tematikus táborainkat heti turnusokban szervezzük júliustól augusztusig folyamatosan. Táborainkat 8 főtől indítjuk el.

Zenés sajtkukac tábor tematika:
Mi a Bilimbo Házában nagyon szeretjük a zenét!Ezen a héten megtapasztalhatjuk a zene csodálatos erejét,  hiszen a zene életünk örömforrása, hol vigasztal, hol ellazít, hol feltölt energiával. Nyári Bilimbos táborunk keretében megismerkedünk a különböző zenefajtákkal és minden nap sok-sok új hangszerrel. Megízleljük környezetünk zajait, hangjait, utánozzuk azokat. A zene mellett izgünk-mozgunk, táncolunk, ügyességi feladatokkal színesítjük napjainkat és megismerjük a különböző zenestílusokat. A zenehallgatás mellett nem maradhat el a hangszerkészítés sem, hogy otthon is meg tudjuk mutatni tudományunkat. Játékos úton a zene szeretetére buzdítjuk a Bilimbos táborozókat.

Tábor turnusai:
július 13.-17. – 2-4 éveseknek
július 20.-24. – 4-8 éveseknek

A tábor helyszíne:
Bilimbo Óbuda – 1037 Budapest Bécsi út 268. Fsz 1.
Ár: 29 500 Ft /hét, amely magában foglalja a napi étkezéseket, a foglalkozások anyagköltségeit és a szakképzett óvónők/pedagógusok figyelmét. 2. és 3. gyermekre 10% kedvezményt tudunk biztosítani. ( Az első gyermek tábordíja 29 500 Ft, a 2. gyermek tábordíja 26 550 Ft, a harmadik gyermek tábordíja is 26 550 Ft.)
Táboraink napijeggyel is látogathatóak: 8 000 Ft /nap étkezéssel együtt.
További információk és jelentkezés a http://bilimbo.com/rendezvenyek/nyari-taborok/ honlapon.

(Forrás, eredeti megjelenés)